Възможности за връщане и рекламация 

За нас, в SuperPlants.bg, коректността е важна и неотменна част от работата ни. И, разбира се – двустранен процес. Затова, разчитайки на Вашата коректност, сме  предвидили следните възможности, когато решите да се откажете от направена  поръчка или установите несъответствие в доставеното от куриера: 

Възможност за връщане 

• Можете да се откажете от направена поръчка в срок до 14 дни от датата на  получаването й, и когато стоката е в добър и ненарушен вид. 

• За да заявите връщате, влизате в нашия онлайн помощен център тук, и  попълвате онлайн „(име на формуляра)“, след което изпращате стоката за Ваша  сметка на адрес: “Фидус-Плант” ООД, гр. Павликени, ул. „Тошо Кътев“ 8.

• Щом получим върнатото от Вас, проверяваме състоянието му, и:

а) ако стоката е в много лошо състояние, отказваме връщането;

б) ако стоката в приемливо състояние, възстановяваме платената за нея сума на  посочената във формуляра банкова сметка, в срок до 14 дни. 

Възможност за рекламация 

• При направен преглед, в момента на получаване на пратката от куриер и/или в офис  на Еконт, и установяване на несъответствие с поръчаното, следва веднага да  поискате рекламация от куриера. Създали сме система за незабавни действия в  такава ситуация. Куриерът на Еконт Ви уведомява за резултата. 

• При направен преглед вкъщи, веднага след получаване на пратката от куриер и/или  в офис на Еконт, и установяване на несъответствие с поръчаното, следва да  поискате незабавно рекламация, като влезете в нашия онлайн помощен център тук, и попълвате онлайн „(име на формуляра)“, в който описвате проблема и  задължително прилагате снимки за него. 

• Щом получим Вашата заявка за рекламация, проверяваме случая, и Ви изпращаме  информация за взетото решение, като: 

а) при отказана рекламация, оставяме заявката без последствия;

б) при приета рекламация: предлагаме замяна на растението, избор на друго  растение/други растения с подобна стойност, или възстановяване на платената  сума на посочената във формуляра банкова сметка.

Продължи пазаруването

Количка

Top