Начало

Японска спирея

Японска спирея

Spirea Jасaponica

3.99лв.

Изпращане по куриер до два работни дни.

Гарантирано качество!

Сигурна опаковка.

Спирея е декоративен храст от семейство Рози. Нейната отличителна черта е непретенциозността. Повечето видове и сортове спирея са идеално пригодени за климатичните условия в България. Те са устойчиви на измръзване (ако това се случи се прилага санитарна резитба и растението изниква наново) и на суша, растат бързо и живеят в продължение на десетилетия, оставащи декоративни и атрактивни. Подходящи за всякакъв вид почви и не изискват специални грижи. Не е необходимо поливане, хранене, подслон за зимата. Не достига големи размери и няма голяма нужда от подрязване. Ако е необходимо, резитбата може да даде на растението още по-привлекателен ъншен вид.

Приблизителна височина в момента:

30 – 40см

Описание

Допълнителна информация

Доставка

Спирея японика е декоративен, цъфтящ храст от семейство „Рози“, достигащ максимална височина от 1м. Растежът и е по-скоро бавен – до около 10см годишно. Листната маса е плътна, съставена от издължени, тревисто-зелени листа. Цъфтежът и започва в началото на лятото. Цветовете са дребни, събрани в съцветия, в розово-виолетов цвят. Растението е студоустойчиво, сухоустойчиво и предпочита слънчеви места. Спирея японика намира приложение като единично насаждение или при изграждане на нисък жив плет.

Японската Спирея е декоративен храст от семейство Рози, достигащ максимална височина от 1м. Листната и маса е сравнително на рядко, в тревисто зелен цвят, обичайно матова и с издължена форма. Цветовете са събрани е плоски, богати съцветия в различни украски. Като цъфтежът е обилен и продължителен. Растението е особено не претенциозно, пригодено към повечето климатични зони, студоустойчиво и сухоустойчиво.

  • Поръчките се изпращат с наложен платеж.
  • Доставката се извършва с куриерска фирма Еконт.
  • Доставката е за сметка на клиента и се таксува според стандартните тарифи на куриерска фирма Еконт.
  • Поръчките се изпращат до два работни дни след заявяването им.
  • Всяка пратка има опция преглед и тест!

Височина до

Изложение

Контейнер

Цъфтеж

Температура

Поливане