Начало

Вистерия в контейнер

Вистерия в контейнер

13.99лв.

Изпращане по куриер до два работни дни.

Гарантирано качество!

Сигурна опаковка.

Много популярно пълзящо растение – извиващите се стъбла, покрити с провиснали гроздове от сини цветове, са позната гледка през май и юни. Може да ви разочарова, ако не избирате, садите и подкастряте правилно. Използвайте растения, отгледани в контейнер, и изберете заветно място. Растението може да остане в покой няколко месеца след пресаждане.Тя се вие невероятно красиво и е лесна за отглеждане дори от начинаещи градинари.

Приблизителна височина при изпращане:15- 20см.

Описание

Доставка

Вистерия „Sinensis” или известна още под името Глициния е най-известното растение от групата на катерливите лиани. Тя се развива до около 10м, пълзяща върху стабилна упора. Младите стебла са жилави и зелени, като в последствие добиват дървесен вид. Листната и маса е съставена от нежни, светлозелени, яйцевидни листа, събрани в групи по 7-9бр.
Цъфтежът на „Sinensis” е летен, през месеците май и юни. Представлява несравнима гледа, големи, плътни увиснали гроздове и дребни лилаво-сини цветчета с приятен аромат. Обичайно е изключително обилен, с невероятна декоративна стойност. Подходяща за покриване на перголи, асми, беседки и пр.

  • Поръчките се изпращат с наложен платеж.
  • Доставката се извършва с куриерска фирма Еконт.
  • Доставката е за сметка на клиента и се таксува според стандартните тарифи на куриерска фирма Еконт.
  • Поръчките се изпращат до два работни дни след заявяването им.
  • Всяка пратка има опция преглед и тест!

Височина до

Изложение

Температура

Поливане