Начало

Спирея ‘Майски сняг’ контейнер

Спирея ‘Майски сняг’ контейнер

Spiraea X vanhouttei

5.99лв.

Изпращане по куриер до два работни дни.

Гарантирано качество!

Сигурна опаковка.

Подходяща за за създаване на храстови групи или пък да се използва за оформяне на паркови пространства край по-високи дървета. Широко се използва за създаване на живи плетове – естествено боядисана през лятото бяла ограда.

Приблизителна височина в момента:

30 – 40см

Описание

Допълнителна информация

Доставка

Спирея „Майски сняг“ е декоративен, цъфтящ храст от семейство „Рози“, достигащ максимална височина от 2м. Растежът и е умерен. Листната маса е плътна, съставена от овални, тревисто зелени листа. Цъфтежът започва в началото на лятото. Цветовете са дребни, събрани в съцветия, в снежно бял цвят, от където идва и името и. Растението е студоустойчиво, сухоустойчиво и предпочита слънчеви места. Спирея „Майски сняг“ намира приложение като единично насаждение или при изграждане на нисък жив плет, обагрящ се в бяло.

Спирея e декоративен, цъфтящ храст от семейство рози, достигащ височина и широчина от около 1.5м. Листната и маса е сравнително рядка с малки, ланцетни листа в тревисто зелен цвят. Цветовете и са конусовидни, цъфтящи покрай сводестите стебла през пролетта. Цъфтежът е обилен, а цветът, в който може да се срещне този вид Спирея е бял. Растението е сравнително непретенциозно, студоустойчиво и сухоустойчиво.

  • Поръчките се изпращат с наложен платеж.
  • Доставката се извършва с куриерска фирма Еконт.
  • Доставката е за сметка на клиента и се таксува според стандартните тарифи на куриерска фирма Еконт.
  • Поръчките се изпращат до два работни дни след заявяването им.
  • Всяка пратка има опция преглед и тест!

Височина до

Изложение

Контейнер

Цъфтеж

Температура

Поливане