Спирея 'Грефшейм' в контейнер

Spiraea x cinerea 'Grefsheim'

6.99лв.

Изпращане с Еконт до два работни дни
Заплащате при доставка
Доставката е за сметка на клиента

Височината и диаметърът на храста достигат до 1,5 - 2 метра. Короната е широко разпространена, широко кръгла. Цъфти ежегодно много обилно, през май-юни. Цветята са до 1 см в диаметър, снежно бели, двойни, събрани в чадъри съцветия, гъсто покриващи целия храст, продължителността на цъфтежа е около 30 дни. Листата с дължина 2-4см, редуващи се, ланцетни, заострени в двата края.Растенията, които Ви предлагаме са с височина 15-20см. и в контейнер от 1.5 л.

Приблизителна височина в момента: 
30 - 40см
Присадено на
Височина до
Диаметър до
Цъфтеж
II - IV
Плододаване
Поливане
Редовно
Температура
35°C/-20°C
Изложение
Почва
Ароматност

Описание

Спирея сinerea „Грефшейм e декоративен, цъфтящ храст от семейство Рози, достигащ височина и широчина от около 1.5м. Листната му маса е сравнително рядка с малки, ланцетни листа в тревисто зелен цвят. Цветовете са конусовидни, цъфтящи покрай сводестите стебла през пролетта. Цъфтежът е обилен, а цветът му е искрящо бял. Растението е сравнително непретенциозно, студоустойчиво и сухоустойчиво. Спирея „Грефшейм“ е подходяща за акцентни насаждения по единично или в група.

Често задавани въпроси за Спирея 'Грефшейм' в контейнер

В какъв вид ще получа поръчанoто растение на контейнер? • Поръчаните растенията на контейнер ще получите засадени и отгледани в саксия или т. нар. контейнер. Големината му би могла да варира, но най-често би бил 2л, като ние съобразяване възрастта и развитието на растението и подбираме правилният обем, в който видът поръчан от Вас би се чувствал и развивал най-добре. Каква информация мога да получа от размера на контейнера? • По всички световни стандартни възрастта и развитието на едно растение най-точно се определя именно от големината на контейнера т. е. колкото по-голям е той, толкова по развито е и избраното от Вас растение. Това е така, поради причината, че много растения имат нужда от подрязване или наземната им част умира през зимния сезон, което прави невъзможно оценяването на състоянието или възрастта им по критерии височина и гъстота.


Доставка

  • Поръчките се изпращат с наложен платеж.
  • Доставката се извършва с куриерска фирма Еконт.
  • Доставката е за сметка на клиента и се таксува според стандартните тарифи на куриерска фирма Еконт.
  • Поръчките се изпращат до два работни дни след заявяването им.
  • Всяка пратка има опция преглед и тест!

Може да харесате

Последно разгледани

Будлея 'Нано синьо'
Будлея 'Нано синьо'
Buddleja davidii 'Nanho blue'

4.99лв.

Пъстролистна вайгела
Пъстролистна вайгела
Waigela florida 'Variegata'

6.99лв.

Зокум 80-100 см
Зокум 80-100 см
Nerium oleander

24.99лв.

Продължи пазаруването

Количка

Top