Лоза 'Памид' в контейнер

Vitis vinifera 'Pamid'

9.99лв.

Изпращане с Еконт до два работни дни
Заплащате при доставка
Доставката е за сметка на клиента

Лозата е катерещо-увивно растение, популярно по целия свят. Листната и маса е специфична, едра, в тревисто зелен цвят и характерна форма. Плодовете на комплексните сортове са средни на размер, бели или червени, с различни периоди на зреене – ранни до късни. Обичайно устойчиви на вредители. Подходящи са както за директна консумация, така и за преработка във вина.

 

Приблизителна височина в момента: 
40 - 60см
Присадено на
Височина до
1.2м
Диаметър до
Плододаване
20-30.IX
Поливане
Редовно
Температура
35°C/-17°C
Изложение
Слънце
Почва
Ароматност

Описание

Лоза сорт „Памид“ е средно зреещ, червен винен сорт грозде. Едно от най-разпространените сортове на Балканския полуостров. Устойчив на гъбични заболявания и засушаване. Има отлична родовитост – 1000-1500кг от дка. Гроздовете са средно големи, цилиндрично-конични, полусбити.
Зърната са средни, овални, от розови до тъмночервени.
Вкус – хармоничен, приятен.
Зрее в началото на септември. Подходящ за директна консумация, поради приятния си вкус. Също така за светлочервени трапезни и купажни вина.

Често задавани въпроси за Лоза 'Памид' в контейнер

В какъв вид ще получа поръчанoто растение на контейнер?

• Поръчаните растенията на контейнер ще получите засадени и отгледани в саксия или т. нар. контейнер. Големината му би могла да варира, но най-често би бил 2л, като ние съобразяване възрастта и развитието на растението и подбираме правилният обем, в който видът поръчан от Вас би се чувствал и развивал най-добре.

Каква информация мога да получа от размера на контейнера?

• По всички световни стандартни възрастта и развитието на едно растение най-точно се определя именно от големината на контейнера т. е. колкото по-голям е той, толкова по развито е и избраното от Вас растение. Това е така, поради причината, че много растения имат нужда от подрязване или наземната им част умира през зимния сезон, което прави невъзможно оценяването на състоянието или възрастта им по критерии височина и гъстота.


Доставка

  • Поръчките се изпращат с наложен платеж.
  • Доставката се извършва с куриерска фирма Еконт.
  • Доставката е за сметка на клиента и се таксува според стандартните тарифи на куриерска фирма Еконт.
  • Поръчките се изпращат до два работни дни след заявяването им.
  • Всяка пратка има опция преглед и тест!

Продължи пазаруването

Количка

Top