Лоза 'Наслада' в контейнер

Vitis vinifera 'Joy'

0.00лв.

Изпращане с Еконт до два работни дни
Заплащате при доставка
Доставката е за сметка на клиента

Лозата е катерещо-увивно растение, популярно по целия свят. Листната и маса е специфична, едра, в тревисто зелен цвят и характерна форма. Плодовете на комплексните сортове са средни на размер, бели или червени, с различни периоди на зреене – ранни до късни. Обичайно устойчиви на вредители. Подходящи са както за директна консумация, така и за преработка във вина.

 

Приблизителна височина в момента: 
40 - 60см
Присадено на
Височина до
Лиана
Диаметър до
Плододаване
10-15.IX
Поливане
Редовно
Температура
35°C/-17°C
Изложение
Слънце
Почва
Ароматност

Описание

Лоза сорт „Наслада“ е комплексен, устойчив, червен, среднозреещ сорт, получен при кръстосването на сортовете „Мискет хамбургски“ и „Сейв Вилар“. Лозите са силнорастящи, с много добра родовитост при стъблени формировки и смесена резитба.
Гроздовете са средно големи като размер, с конична форма, най-често рехави. Средната маса на един грозд е приблизително 260г.
Зърната са средно едри около 4гр., с почти сферична форма. Кожицата е тънка, крехка, зеленикаво-жълта до кехлибарено-жълта. Консистенцията на зърното е месеста и сочна. Вкусът е хармоничен, със слаб мискетов аромат.
Зрее през втората половина на септември.
Подходящ за двустранно използване – както като десертен, така и като винен сорт.

Често задавани въпроси за Лоза 'Наслада' в контейнер

В какъв вид ще получа поръчанoто растение на контейнер? • Поръчаните растенията на контейнер ще получите засадени и отгледани в саксия или т. нар. контейнер. Големината му би могла да варира, но най-често би бил 2л, като ние съобразяване възрастта и развитието на растението и подбираме правилният обем, в който видът поръчан от Вас би се чувствал и развивал най-добре. Каква информация мога да получа от размера на контейнера? • По всички световни стандартни възрастта и развитието на едно растение най-точно се определя именно от големината на контейнера т. е. колкото по-голям е той, толкова по развито е и избраното от Вас растение. Това е така, поради причината, че много растения имат нужда от подрязване или наземната им част умира през зимния сезон, което прави невъзможно оценяването на състоянието или възрастта им по критерии височина и гъстота.


Доставка

  • Поръчките се изпращат с наложен платеж.
  • Доставката се извършва с куриерска фирма Еконт.
  • Доставката е за сметка на клиента и се таксува според стандартните тарифи на куриерска фирма Еконт.
  • Поръчките се изпращат до два работни дни след заявяването им.
  • Всяка пратка има опция преглед и тест!

Продължи пазаруването

Количка

Top