Начало
Императа ‘Червен барон’

Императа ‘Червен барон’

Imperata cylindrica 'Red baron'

5.99лв.

Изпращане по куриер до два работни дни.
Гарантирано качество!
Сигурна опаковка.

Многогодишна трева, с прави, оцветени в ярко до тъмно червено по ръбовете листа. Използва се за акцент в алпинеуми или в градината. Определено една от най-ярките и правещи впечатление декоративни треви. Може да се отглежда и в саксии.

Приблизителна височина в момента:
15 - 30см
Описание
Допълнителна информация
Доставка

Императа „Червен барон“ е вид многогодишно, тревисто растение от семейство „Житни“. Темпът му на растеж е особено бърз. Достигат височина до около 1м, като растежът им е изключително бърз. Обичайно се развиват като туфа, с множество тънки, фини, издължени листа в различни нюанси на зелено и червено. Представителите на този род са изключително сухоустойчиви, предпочитат слънчево разположение и леки, рехави почви. Подходящи за декорация на алпинеуми, акцент в двора и градината или акцентна група от насаждения.

Императа или „Imperata“ е род многогодишни, тревисти растения от семейство „Житни“, наброяващ около 10-20вида. Разпространени са почти по целия свят. Обичайно се развиват като туфа, с множество тънки, фини, издължени листа в различни нюанси на зелено и червено. Достигат височина до около 1м, като растежът им е изключително бърз. Представителите на този род са изключително сухоустойчиви, предпочитат слънчево разположение и леки, рехави почви. Подходящи за декорация на алпинеуми, акцент в двора и градината или акцентна група от насаждения.

  • Поръчките се изпращат с наложен платеж.
  • Доставката се извършва с куриерска фирма Еконт.
  • Доставката е за сметка на клиента и се таксува според стандартните тарифи на куриерска фирма Еконт.
  • Поръчките се изпращат до два работни дни след заявяването им.
  • Всяка пратка има опция преглед и тест!

Височина до
Изложение
Контейнер
Температура
Поливане