Начало

Хемерокалис ‘Избора на самодивата”г.к

Хемерокалис ‘Избора на самодивата”г.к

10.99лв.

Изпращане по куриер до два работни дни.

Гарантирано качество!

Сигурна опаковка.

Хемерокалис „Избора на самодивата“ е сорт от вида „Hemerocallis“ или наричан още Лилейник, представляващ многогодишно цъфтящо растение то е като Фламинго с лимоненожълти силно гофрирани ръбове и очи, изумрудено зелено гърло. Цветовете са с  големина – 15 см в диаметър    Растежът му е сравнително бърз, като развива гъста туфа и достига височина до 60см. Изключително непретенциозен, студоустойчив вид, предпочитащ слънчеви до полу слънчеви терени с умерена влажност на почвата.

Цъфтежът на „Избора на самодивата“ е летен, като не се задържа особено дълго, но впечатлява с големият си, разтворен цвят, напомнящ този на Лилиума, но с вълнообразни ръбове Изключително красив и впечатляващ, подходящ за единично или групово засаждане в комбинация с други цъфтящи и декоративни видове.

Описание

Доставка

Хемерокалис или още наричан Лилейник е вид цъфтящо, многогодишно растение с произход Източна Азия. Достига височина между 50-70см, като стеблата му са прави и тревисто-зелени на цвят, а листната маса е мечовидна, започваща директно от почвата. Хемерокалисът се среща в голямо разнообразие от цветове. Като характерно за цъфтежът му е, че се задържа 1 ден, като по форма цветовете му напомнят тези на Лилиума. Въпреки малката издръжливост на цветовете, те впечатляват с пищност и богати багри.

  • Поръчките се изпращат с наложен платеж.
  • Доставката се извършва с куриерска фирма Еконт.
  • Доставката е за сметка на клиента и се таксува според стандартните тарифи на куриерска фирма Еконт.
  • Поръчките се изпращат до два работни дни след заявяването им.
  • Всяка пратка има опция преглед и тест!

Височина до

Цъфтеж

Температура

Поливане