Далия 'Бриджита Алида'

Dahlia 'Brigitta Alida'

9.99лв.

Изпращане с Еконт до два работни дни
Заплащате при доставка
Доставката е за сметка на клиента

Далия „Бриджита Алида“ е цъфтящо, многогодишно растение, познато още като Гергина. Развива се под формата на туфа като достига височина до 1м. Листната маса е съставена от издължени, тревисто зелени листа, със средна големина. Далията е устойчива на студ, предпочита слънчева позиция и умерена поливка.

Цъфтежът на „Бриджита Алида“ е летен, месеците Юни-Август. Представен е от големи цветове (до 25см), с множество венчелистчета. Окраската и е една от най-пленителните – преливаща във всички нюанси на червеното. Далията е предпочитана като градинско растение, в комбинация от различни разцветки, високо ценена поради декоративната си стойност и лесното си отглеждане.

Присадено на
Височина до
1.5м
Диаметър до
Цъфтеж
VI - VIII
Плододаване
Поливане
Редовно
Температура
37°C/-32°C
Изложение
Слънце
Почва
Ароматност

Често задавани въпроси за Далия 'Бриджита Алида'

В какъв вид ще получа поръчаната далия на контейнер? • Поръчаните растенията на контейнер ще получите засадени и отгледани в саксия или т. нар. контейнер. Големината му би могла да варира, но най-често би бил 2л, като ние съобразяване възрастта и развитието на растението и подбираме правилният обем, в който видът поръчан от Вас би се чувствал и развивал най-добре. Каква информация мога да получа от размера на контейнера? • По всички световни стандартни възрастта и развитието на едно растение най-точно се определя именно от големината на контейнера т. е. колкото по-голям е той, толкова по развито е и избраното от Вас растение. Това е така, поради причината, че много растения имат нужда от подрязване или наземната им част умира през зимния сезон, което прави невъзможно оценяването на състоянието или възрастта им по критерии височина и гъстота.


Доставка

  • Поръчките се изпращат с наложен платеж.
  • Доставката се извършва с куриерска фирма Еконт.
  • Доставката е за сметка на клиента и се таксува според стандартните тарифи на куриерска фирма Еконт.
  • Поръчките се изпращат до два работни дни след заявяването им.
  • Всяка пратка има опция преглед и тест!

Може да харесате

Продължи пазаруването

Количка

Top