Работим САМО с куриерска фирма Еконт.

Цената за доставка се определя според актуалните тарифи на куриерска фирма Еконт и според Вашето желание дали пратката да бъде доставена на Ваш адрес или в близък офис на куриера.

Цената винаги е същата като обявената в сайта. Никога няма да заплатите сума различна от тази, която виждате в онлайн магазина ни.

Всичко, което виждате в онлайн магазина е налично в разсадника ни. Следим и обновяваме наличностите ежедневно. При изчерпване на даден продукт – той няма да се показва в каталозите ни.

За нас обаждането за потвърждение е остаряла и ненужна практика, за това няма да Ви безпокоим с обаждане за потвърждение, ако нямаме въпрос или проблем с поръчката Ви. Разчитаме на вас че щом сте изпратили заявка към нас, това е достатачно потвърждение. За да бъдете информирани какво се случва с поръчката ви въведете актуален email адрес, където ще получите информация за нейния статус.

Да, ако сте получили само първия email, с които потвърждаваме, че сме я приели. При получаване на втори email, че тя е в обработка и ще бъде изпратена до 24 часа вече е късно и не може да добавяте или променяте нищо в нея.

Пакетиран корен означава, че предлаганото растението не е засадено в саксия.
Растенията на гол корен се вадят директно от мястото, на което са отгледани, корените се почистват от пръста и се пакетират във влажен субстрат преди изпращане.

Предлагането на растения на пакетиран корен е масова практика по цял свят поради удобствата, които предлага. По-добро представяне – дърветата с пакетирани корени не преминават от контейнерната почва към месна такава, което допълнително ускорява растежа им. Видимите корени Ви предоставят лесна възможност да проверите здравето на Вашето ново растение. Растенията на гол корен са в пъти по-леки от засадените такива, което позволява по-евтино и по-удобно изпращане по куриер. Цената на растенията на гол корен винаги е по-ниска, което позволява да купите повече. Вие спестявате, защото не заплащате за труда необходим за засаждане и поддържане на контейнерно растение.

Продължи пазаруването

Количка

Top